2013. május 5., vasárnap

Ugyanaz mit a múltkor... csak fordítva

Igazi erőpróba elé állt kis csapatunk, hiszen a szakmai stáb szerint a mostani pontszerzés az jelezte volna, hogy az adott bajnokságban az élbolyba tartozunk, míg a vereség kijelölte volna, hogy ismét a kiesés elkerüléséért kell küzdenünk.
Nos a kezdés nem sikerült túl jól, a játékvezető sípszavára épphogy meglettünk valahogy, még úgy is, hogy Róna idén először tudta elfoglalni helyét a védelem tengelyében. Mire Margitay megérkezett, már 0-2 volt, mire pedig Zsidi is beszállt, már 0-3. Sokat mondó adat, hogy az első félidőből hátralevő mintegy tíz percben, mikor a meccsre ígérkező teljes keret a helyszínen volt, már több gólt nem kaptunk, sőt helyzeteket tudtunk kialakítani, amiből egyesek azt a következtetést vélték levonni, hogy egyáltalán nem vagyunk gyengébbek, legfeljebb mentálisan, és hogy bizony meg kellett volna érkezni a meccsre időben.
A második félidőben mindkét félnek voltak helyzetei, sajnos azért az ellenfélnek több, és még a szerencse is az oldalukra állt, amikor kapusunk egészpályás ívelése a kapunkba hullott.
Azért írjunk valamit a pozitívumokról, Róna sokszor világsztárokat megszégyenítő érzékkel szerelt, vagy mentett, Margitay a rutin fegyvereivel harcolt hátul, illetve a labdakihozatalban, hát a támadójátékunk egy kicsit gyengébb volt, de Zsidinek és Görögnek egyszer-egyszer azért sikerült valami váratlant húzniuk. A gólt is ők hozták össze, szépen kijátszott akció végén Zsidi beívelését Görög levette, majd a bal alsó sarokba lőtte. Alig néhány perccel később Schanda előtt adódott hatalmas lehetőség, ám ő a keresztlécre lőtt, így góljaink száma megállt egynél.
A végén az egyenlítés reményében kitámadtunk, fellazult védelmünk beszedett még két gólt, de ezt mér tényleg csak azért, hogy ugyanazt az eredményt érjük el, mint legutóbb. Csak most fordítva.
From Taigetosz Club - Kofola 1-6
   kapu: Szécsey
   mezőny: Görög, Margitay, Róna, Sáróy, Schanda, Zsidi
   gól: Görög

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése