2013. május 12., vasárnap

Újabb bravúros győzelem... ööö... majdnem

Fogadkozások ide vagy oda, egy kicsit szellősre sikerült a keret a mostani meccsre (is), mondhatjuk, hogy ilyenkor üt vissza, hogy rövid a kispad, és hogy abból kell főznünk, amink van, és hogy a hiányzó aranylábúink pótlása nem minden esetben könnyedén megoldható feladat. Felsorolni is hosszú lenne, hogy bő keretünkből ki mindenki maradt távol, de ez a névsor hosszabb lenne, mint a meccsen megjelenők névsora. Így aztán külsőst is kellett hozni, meg a helyszínen is igazolni kellett egy kapust, hogy legalább ki tudjunk állni egy igazi hatpontos rangadóra.
Ehhez képest a kezdés nem is volt rossz, tíz perc játék után kettővel mentünk. Ez ugye nem példa nélküli a bajnokság történetében, de ezután, ahogy szintén többször előfordult, elkezdtünk fáradni, és a játék irányítását egyre inkább átvette az ellenfél, kaptunk is szépen négyet.
De mégsem vesztettük el az irányítást, hiszen támadószekciónk igen gyakran helyzetbe tudott kerülni, de a védekezésre nem jutott elég energia, illetve a sok újonc jelenléte azt is magával hozta, hogy a pályán levők közti összhang messze elmaradt az ideálistól. Olyan hibákból kaptunk gólokat, amiket leírni is szégyenlünk, a csapat a legegyszerűbb labdakihozatali feladatokat nem tudta megoldani, ami ezen a szinten már tarthatatlan.
Zsidi befutása újabb lendületet adott a csapatnak, lőtt is gyorsan két gólt, amivel feljöttünk egálra, de ahogy ilyenkor lenni szokott a végén mégis mi húztuk a rövidebbet.
És jól elkeseredtünk, hiába no, egy ekkora hatalmas csapat, mint mi, egyáltalán nincs hozzászokva ahhoz, hogy győzelemtől eltérő eredményt érjen el.
From Taigetosz Club - Fekete Sereg 5-6
   kapu: Kukász, Szécsey
   mezőny: Amberboy, Csók, Sáróy, Schanda, Zsidi
   gól: Csók 2, Zsidi 2, Amberboy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése