2012. március 1., csütörtök

Tovább, tovább, tovább

Nem volt egyszerű, de hősies fiaink megoldották, hogy az eddigi gyakorlattal szemben ne aludjon tavaszi álmot szeretett csapatunk, a From Taigetosz Club. A két bajnokság közötti időben az összes lehetséges szervezési gonddal találkoztunk, és sokszor tényleg csak hajszálon múlt, hogy feladjuk a reményt a tavaszi szezonra. De most, hogy a bajnokság honlapján látjuk a sorsolást, visszafordíthatatlanul ráléptünk a győzelmek felé vezető útra.
A nehéz időbeosztás arra sarkallta a klub vezetőségét, hogy Görög Dániel hat év után leköszönjön a csapatkapitányi posztról, és azt Amberboy Domonkos vegye át. Mivel anyagilag is nehéz helyzetben vagyunk, a külön öröm, hogy egy menedzserszemléletű és vezetéstechnikailag is képzet ember áll klubunk élére. A blogírást azonban a leköszönő elnök megtartotta saját feladatának.
Büszkék vagyunk arra, hogy kizárólag osztályunk tagjai szerepelnek a nevezési lapon, és feltett célunk, hogy valóban csak azok lépjenek pályára akik abba a legendás osztályba jártak. A benevezettek névsora a következő: Amberboy Domonkos, Görög Dániel, Margitay Balázs, Márialigeti Kristóf, Nyeste András, Pásztor Domokos, Perczel György, Róna Bence, Sáróy Mihály, Schanda Gergely, Szécsey Tibor, Tarnai Balázs, Tóth Zoltán, Ujhelyi Gergely, Vígh Tamás.
Közülük Amberboy, Sáróy, Schanda, Tarnai és Tóth felé elvárás, hogy időponttól függetlenül minden meccsen részt vegyenek, a többiek a meccs időpontjától, ráérésüktől, és a szükségességtől függően fognak eljárni.
A csapat erejével kapcsolatban korai lenne találgatásokba bonyolódni, hiszen az nagyban múlik azon, hogy a nem mindenmeccsrejárók közül kik és hányszor jelennek meg majd a meccseken. Ugyanakkor él a remény, hogy az őszinél erősebb lesz a csapat, és az is elképzelhető, hogy ezúttal az őszinél könnyebb ligába kerültünk.
Mindenképpen előrelépés őszhöz képest Tarnai, és főleg Amberboy visszatérése, míg kapusposzton Szécsey leigazolása javíthatja az esélyeket. Tibi tétmeccsen még soha nem játszott a Taigetoszban, de erényeire emlékeznek a tagok. Jó esetben sikerül elintézni, hogy Ujhelyi és Szécsey közül egyikőjük minden meccsen ottlegyen, és megszűnjenek a kapusgondok.
A csapattagok és a szurkolók a bajnokság honlapján itt érhetik el sorsolásunkat: http://www.futsalbajnoksag.hu/sorsolasok/d5-liga
És itt a tabellát: http://www.futsalbajnoksag.hu/bajnoksagok/d5-liga

Hajrá Taigetosz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése