2016. december 17., szombat

Majdnem

Az élet kegyetlenségéből vett újabb fejezetekkel kellett ismét szembesülnünk. Létszámhiányos mivoltunkat most egy fél A-ligás csapat egészítette ki. Így létszámra megvoltunk, meg még el is tudtuk kezdeni a meccset.
A sűrű levegő eléggé megnyomott minket, nehéz volt ebben dolgozni, futni; többször átszerveztük a csapatot, illetve az eredeti tervekkel ellentétben tényleg az összes tartalék embert be is vetettük. Sok sikerünk ennek ellenére nem volt, az első két gólt mi kaptuk, a szokásos hibáinkból.
A félidő vége előtt aztán nem sokkal Seltsamot kiállították hatoson kívüli kezezésért. A gólvonalra Görög állt, de az emberhátrányos időszak hőse inkább Pásztor, aki először blokkolta a szabadrúgást, a következő akcióból pedig egyedül végigment a pályán és a kapust is szétfutva emberhátrányban szerzett gólt.
A félidőt mégis 1-3-as állással értük el, meg aztán később volt 1-4 is, hogy miért, azt inkább hagyjuk. Mezőnyben viszont egész káprázatosak voltunk, állítólag az ellenfél egyik játékosa megkérdezte, mennyi az állás (4-1), majd visszakérdezett, hogy kinek. Illetve egy semleges szakértő is úgy nyilatkozott, utólag, hogy megettük az ellenfelet, simán nyerhettünk volna.
Hát talán a helyzetkihasználás nem volt olyan jó. Na de vegyük sorra a gólokat, Purosz jött kétszer, egyszer csak beverte, egyszer meg átpörgette a lecsüccsenő kapus fölött. De nehogy azt higyje bárki, hogy ezzel közeledett az állás, mert közben kaptunk is kettőt, 6-3 is volt az állás, mondjuk úgy, hogy amennyi nyertünk azzal, hogy Seltsam kiment a mezőnybe, annyit vesztettünk azzal, hogy a kapuból elment.
A végén Seltsam letette a névjegyét, ő is lőtt két gólt. Sajnos második gólja későn jött, utána már csak másodpercek voltak hátra, így az egyenlítés nem sikerült.
Mit kellene mondani az egész őszi idényről? Kegyetlen neház volt, kevesen voltunk, sajnos rendszeresen külsősöket kellett hívni. Jó lenne, ha ezt nem kellene. Eredményeink vegyesek, két győzelem és két döntetlen az, aminek örülni lehet, lehetőleg ezeket véssük emlékezetbe, amúgy a nyolccsapatos bajnokság hetedik helyén állunk.
A házi gólkirályunk idén is Amberboy Domonkos hét góllal, egyébiránt tizenkét játékos szerzett legalább egy gólt.
From Taigetosz Club - Dinamo Germán 5-6
   kapu: Seltsam, Görög
   mezőny: Görög, Hlavacska, Palágyi, Pásztor, Purosz, Sáróy, Seltsam
   gól: Purosz 2, Seltsam 2, Pásztor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése