2016. december 3., szombat

A húsz perc hírnév

Kezdjük az elején, egy cserével de elég erősen voltunk meg. Mi megvoltunk. Az ellenfél kevésbé, ők nem vették észre, hogy a hétközben még megváltozott az időpont, és 45 perccel későbbre készültek. Hosszas tanácskozás következett, hogy mi legyen. Közben fél figyelmünkkel játszottunk egy barátságos meccset az EBB69 FC ellen, 1-1 lett, részünkről Görög szerezte a gólt. Az Air Xanyival való hosszas egyezkedés során felemlegetésre került, hogy ők milyen rendesek voltak tavaly amikor fordított helyzetben késve lejátszották a meccset. Végül abban egyeztünk meg, hogy aki még tőlük megérkezik azokkal játszunk egy félidőt és az egy félidő alatt kialakuló eredményt fogjuk végeregménynek tekinteni.
Azonban most gyilkos erős csapatunk volt, nem lehetett nekünk ellenállni. Szórtuk a gólokat, Amberboy kezdte, Hlavacska folytatta kétszer is, aztán megint Amberboy, a végén Pásztor. Előrejátékban egyértelműen jobbak voltunk, csatáraink elég könnyen tudtak helyzeteket kialakítani. Mondjuk röviden ennyi. Amúgy előre megjósoltuk, hogy Amberboy most két gólt fog szerezni, csak mert mostanában mindent kettesével gyárt.
5-1-el lett vége a félidőnek, akkor viszont el kellett mennünk. Jó esetben mindenki sportszerűnek tartja ezt így. A három ponttal nagy lépést tettünk a hetedik hely megszerzéséért folyó versenyben.
From Taigetosz Club - Air Xanyi 5-1
   kapu: Seltsam
   mezőny: Amberboy, Erdei, Görög, Hlavacska, Pásztor
   gól: Amberboy 2, Hlavacska 2, Pásztor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése