2016. október 3., hétfő

no Dani no party

Csapatunk harcképessége szombat délelőttig kérdéses volt, de Zsidi Bernát csatlakozásával biztossá vált, hogy ki tudunk állni. A helyszínen erősítésként csatlakozott Tinkó Máté is, aki végül mindkét félidőben játszott vagyis egy cserével is számolhattunk.
Az első félidő Zsidi - Perczel, Tinkó, Palágyi, Amberboy felállással kezdődött meg és sajnos 3, gyors egymásutánban bekapott góllal. Az ellenfél remekül kihasználta összeszokatlanságunkat és az első percek zavara megbosszulta magát. A folytatásban azonban erősíteni tudtunk, zömében az ellenfél kapuja előtt folyt a játék, egy-két kontrát leszámítva. Két gyönyörű góllal hamarosan 3-2-re módosult az állás, ami már nem változott is a szünetig. 
A második félidőben folytatódott a kiegyenlített játék, azonban ismét az ellenfél összeszokottsága döntött, az AirXanyi gólra tudta váltani két legnagyobb helyzetét. Csapatunknak viszont nem volt szerencséje, az AirXanyi kapusa óriási bravúrokat bemutatva tartotta meccsben társait, így az ellenfél két góljára csak eggyel válaszoltunk.
Az eredmény végül 5-3 lett, ami csak részben részben tükrözi a meccs képét; összeszokottabb játékkal (és egy rutinos kapussal:) talán többet is elérhettünk volna. Szerencsére még lesz javítási lehetőség, egy hét múlva a Dinamo Germán ellen
   kapu: Zsidi K.
   mezőny: Amberboy, Palágyi, Perczel, Tinkó, Zsidi B.
   gól: Amberboy 3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése