2016. október 9., vasárnap

Bejegyzés

Jó reggelt, újabb meccsünkön újabb ponttal kedveskedünk szurkolóinknak.
Nem részleteznénk hosszas rinyálással, hogy milyen neház volt összeszedni kiállásra elég számú embert, mert eddig is neház volt, és a jövben is nehéz lesz. Ám végül, a föld alól is sikerült.
Jól kezdtünk, két perc alatt összejött a vezetés is: Amberboy Szilveszter nem túl veszélyes beadását a kapus megfogta, amjd beejtette a kapuba. Ettől vérszemet kaptunk, és a meccs nagy részében erre épült a taktikánk: belődözgettük a labdákat a kapu előterébe, hogy az vagy megzavarja a kapust, vagy az ott ólálkodó csatáraink egyike valahogy belecsúsztat, és kész a gól. A helyzet bonyolult, ívelgetés kispályán nem ajánlott, most az ellenfél kapusának levegőben bemutatott bizonytalansága és Amberboy Domonkos fizikai ereje alapján akár működhetett is volna, sajnos ilyenből mégsem szereztünk több gólt.
Kapni viszont kaptunk... félidőben már 1-1 volt, utána 1-2; sajnos kapusunk megfogott egy hazaadást, a szabadrúgást pedig bekaptuk, 1-3. Ez elég rosszul nézett ki, mert mezőnyben, a két hatos között eléggé jók voltunk, sőt, érezhetően jobbak az ellenfélnél, csak nekünk nem mentek be a helyzetek. Kapufánk is volt, óriási ziccerből.
A második félidő második felében aztán összeszedtük magunkat annyira, hogy szerezzünk két gólt, Amberboy Szilveszter és Tinkó révén. Így legalább a döntetlen meglett, Szerzetünk pontot, játszottunk egy jót, ennek akár örülhetünk is.

From Taigetosz Club - Dinamo Germán 3-3
   kapu: Görög
   mezőny: Amberboy D., Amberboy Sz., Seltsam, Tinkó
   gól: öngól, Amberboy Sz, Tinkó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése