2014. május 25., vasárnap

Győzelemmel felérő

Kettős nehézség elé állította a sors fiainkat ezen a hétvégén. Egyrészt saját magunkkal kellett megküzdenünk azért, hogy összeállíthassunk egy rendes csapatot. A tagok sorozatosan jelezték hogy most pont nem érnek rá, és nagyon kellett harcolni azért, hogy végül összejöjjön egy darabszámra megfelelő, egyéni kiválóság szempontjából viszont igen kimagasló csapat. Másrészt a bajnokság egyik legjobb helyre rangsorolt csapata ellen kellett helytállnunk úgy, hogy a meccs kezdetén már tudtuk, ötgólos vereséggel azonnal kisenénk a bajnokság további küzdelmeiből.
Róna példamutató védekezése
Harci szellemünk ennek megfelelően az egekig szökött, és készen álltunk arra, hogy felszántsuk a pályát. Amúgy kb 32 fok lehetett árnyékban, a szinte fekete pályára odatűző nap révén a játéktéren legalább negyven, és ezen kellett futnunk, végig csere nélkül.
Játékunk olyan közepes volt, nyilván a meleg és a relatív összeszokatlanság - a kapuban Németh András első Taigetosz-meccsén szerepelt - is beletett, de azért voltak olyan játékosaink akik egy-két szép passzra vagy cselre jók voltak. Az első tapogatózó percek után Zsidi szerzett labdát a félpályánál, elfutott és a hosszú sarokba lőtt, ez ugye szezonbeli első gólunk, azonkívül a vezetést is megszereztük, és innen már hat gólt kellett volna kapnunk a kieséshez...
Ha hatot nem is, kettőt gyorsan bekaptunk, amit Márialigeti egy iszonyatos erejű bombával torolt meg, így félidőre az egészen reményteljes kettő-kettes állással vonultunk.
Amberboy keverget
Külön dicséretet érdemelnek tagjaink azért, mert példamutatóan fegyelmezetten, többnyire zárt alakzatban értek vissza védekezni, amivel sikerült az ellenfél gólhelyzeteinek számát alacsonyan tartani. Említésre méltó az is, hogy az eszméletlen hőség ellenére, és fáradtságunk ellenére m


Amberboy, Márialigeti, és a kapuban Németh
ég a végén is képesek voltunk futni, akár föl egyik kaputól a másikig.
Fáradozásaink nem maradtak hiábavalóak, és újabb gólt szereztünk, ezt is Zsidi révén, aki a hatoson belülről vert be egy hosszú indítást. Másodjára voltunk előnyben a meccsen, de sajnos ezt sem sikerült megtartanunk, megint három perc alatt kaptunk két gólt, és az eredményen már nem tudtunk változtatni.
Az eredmény szerint tehát kikaptunk, de a teljesítményünk már elve dicséretes, a szoros eredménnnyel pedig elkerültük a kiesést, kvalifikáltuk magunkat az alsóházba, és várjuk a további meccseket.
From Taigetosz Club - Kozelito Tél 3-4
   kapu: Németh
   mezőny: Amberboy, Márialigeti, Róna, Zsidi
   gól: Zsidi 2, Márialigeti


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése